Ads txt

google.com, pub-3932425339041715, DIRECT, f08c47fec0942fa0
إشترك معنا ليصلك جديد الموقع

بريدك الإلكترونى فى أمان معنا

السبت، 16 نوفمبر 2013

طريقة عمل العاشورة " حلويات "

طريقة عمل العاشورة

المقادير:

1/4 كيلو قمح
لتر لبن
مقدار سكر 
مقدار فانيليا 1/4
كوب نشا


التحضير:

1-تنقعي القمح من بليل فى ماء ساخن
والصبح تضعيه على النار يستوى
2-ضيفى ليه كيلو الا ربع لبن
واول ما يبتدى يغلى ضيفى السكر والفانليه
3-وبعد ما يغلى بالسكر ويدوب طبعا
4-تكونى مجهزة النشا ربع كوب ماء3 ملاعق نشا كبار
ودوبيهم وابتدى ضيفى مع التقليب المستمر
عشان النشا مش تكور منك
وبعدها هتشوفى السمك لو يناسبك اوك اطفى
عاوزة يتقل اكتر دوبى ملعقه نشا فى ملعقتين ماء
وضيفيهم مع التقليب المستمر
5-وبعدها تصب فى اكواب او كاسات للتقديم
وتزين بشيكولاته فارمسيل ملونة

شارك هذه الصفحة وتابعنا على صفحاتنا الرسمية
شارك الموضوع →
تابعنا →
إنشر الموضوع →

0 التعليقات:

إرسال تعليق